Skip to content Skip to footer

Παρουσίαση Βιβλίου – ΄Υμνοι Μ. Εβδομάδος 26/4/2013

Το εσπέρας της 26ης Απριλίου στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο της Μητροπόλεως μας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα Γράμματα της Παναγίας» του κ. Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη, διδασκάλου (έκδοσις της Μητροπόλεως μας).

Τα κείμενα από το Βιβλίο, τα οποία είναι γράμματα της Παναγίας, ένα για κάθε ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, διάβασαν κατά σειρά παρουσίασης οι: κ.κ. Αργυρώ Δελή, Φιλόλογος, Πηνελόπη Ντουντουλάκη, Ιατρός-Λογοτέχνης, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Τεχνολόγος, Φωτεινή Σεγρεδάκη, Λογοτέχνης, Ρόζα Μοτάκη-Κονταδάκη, Δικηγόρος, Αναστασία Αννουσάκη, Φιλόλογος. Επίκαιρους Ύμνους της Μ. Εβδομάδας απεδώσε η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως μας. Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Αργυρώ Σκουλάκη, Λογοθεραπεύτρια.

Ο συγγραφέας, ιδιαίτερα συγκινημένος, αναφέρθηκε στην συγγραφή των γραμμάτων της Παναγίας ως και στην από πολλών ετών σχέση του με την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς όπως είπε «μαθήτευσε» κοντά στον παππού της Κρήτης Μητροπολίτη, τότε, Κισάμου και Σελίνου κ. Ειρηναίο Γαλανάκη. Ευχαρίστησε, επίσης, τον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο μας κ. Αμφιλόχιο για την αποδοχή έκδοσης του Βιβλίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας αφού χαιρέτισε το γεγονός, ευχαρίστησε τον συγγραφέα ως και τις παρουσιάστριες του βιβλίου και τα μέλη της Βυζαντινής χορωδίας του Ωδείου της Μητροπόλεως μας για την άρτια απόδοση των Ύμνων και ευχήθηκε στο πολυπληθές ακροατήριο καλή Αγία Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

{source}
<div align=”center”><iframe width=”680″ height=”400″ src=”http://www.youtube.com/embed/_PQZTcYlF_g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></div>
{/source}

img 4313img 4315img 4318

img 4321img 4328