Skip to content Skip to footer

Ευλογία Ομάδας 11/9/2013

Προσκεκλημένος της Διοίκησης της ομάδας «ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ» ο Επίσκοπος μας τέλεσε στο γήπεδο της ομάδας Αγιασμό επ΄ ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς, με την παρουσία και την συμμετοχή του Προέδρου και του Δ.Σ. της ομάδας, των παιχτών, προπονητών, τεχνικών συμβούλων, φιλάθλων, κ.α. Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξέφρασε την χαρά του για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και χαιρέτισε την ελπιδοφόρα προσπάθεια και συνεισφορά του Προέδρου, επιχειρηματία κ. Αντωνίου Ροκάκη ως και όλου του Δ.Σ., ευχήθηκε νικηφόρους αγώνες.

«Αθλητισμός, ανέφερε, σημαίνει πολιτισμός. Δεν ασκεί μόνον το σώμα, αλλά καλλιεργεί και την ψυχή μέσα από την πειθαρχία, την υπακοή, την συνεργασία, την ευγενή άμιλλα, την προσπάθεια για επιτυχία. Είναι ευκαιρία για υπέρβαση. Διέξοδο σε δημιουργική απασχόληση, δυνατότητα απασχόλησης της νεολαίας μας σε χώρους μακριά από κινδύνους και παγίδες που ελλοχεύουν γύρω και ανάμεσα μας, καραδοκώντας να παγιδεύσουν τα νιάτα μας. Χαιρόμεθα που στον τόπο μας, την όμορφη Κίσαμο, καλλιεργείται και καρποφορεί το πνεύμα αυτό της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς αθλητισμού», κατέληξε.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Αντώνιος Ροκάκης ευχήθηκε με την σειρά του καλή χρονιά, επιτυχίες στην προσπάθεια της ομάδας και ευχαρίστησε τόσο τον Σεβασμιώτατο, όσο και όλους τους παρόντες για την στήριξη τους στην προσπάθεια της ομάδας και την συμμετοχή τους.

img 6859img 6864img 6867img 6869