Skip to content Skip to footer

Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης 29/6/2015

Η Xορωδία και Μαντολινάτα του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Χανίων» παρουσίασε το εσπέρας της 29ης Ιουνίου, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παλιά, όμορφα, διαχρονικά τραγούδια. Την μουσική αυτή βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως μας, οργάνωσε ο εθελοντικός Σύλλογος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν υπέρ των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας.

Η χορωδία με τρόπο αριστοτεχνικό απέδωσε όμορφα τραγούδια, τα οποία διανθίστηκαν από επίκαιρα σχόλια της παρουσιάστριας του προγράμματος κ. Ρόζας Μοτάκη-Κονταδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» κ. Τίνη Δαμιανάκη απεύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας την χορωδία και Μαντολινάτα δια την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά της, κάνοντας επίσης και αναφορά στην σημασία και αξία του εθελοντισμού. Ο Επίσκοπος μας εξέφρασε τις πολλές ευχαριστίες του τόσο προς την χορωδία, τον Δντή κ. Αντώνη Κωστουράκη, «σεβαστό του δάσκαλο», όπως είπε από τα χρόνια της Δημοτικής εκπαίδευσης, ως επίσης και στην Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου δια την οργάνωση και προς όλους τους μετέχοντες.

«Αποδεικνύεται περίτρανα στους καιρούς μας, σημείωσε ο Επίσκοπος μας, ότι το οικονομικό μας έλλειμμα και δυσπραγία είναι πολύ ελάχιστα σε σχέση με το έλλειμμα ελπίδας, φωτός, αλήθειας, χαράς και ζωής που βιώνουμε στην καθημερινότητα του βίου μας. Η μουσική, η ποίηση, το τραγούδι ανάταση ψυχής, κερί στο σκοτάδι, που τόσο έχομε ανάγκη από φως, περισσότερο φώς» κατέληξε παροτρύνοντας να μην απελπιζόμαστε, μην απογοητευόμαστε, αλλά να αντλούμε δύναμη από την πίστη μας.

sinavlia1sinavlia2sinavlia3

sinavlia5sinavlia6sinvlia4