Skip to content Skip to footer

Ο Ε.Ε.Σ. στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέστειλε στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως μας μεγάλη ποσότητα ειδών οικιακής χρήσης (κουβέρτες Αμερικής, σαπούνια, σαμπουάν, πάνες, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σκόνη για πλύσιμο, σέτ ειδών οικιακής χρήσεως, κ.α.). Τα είδη αυτά, μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, έχουν ήδη αρχίσει να διανέμονται σε ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής (πρόσωπα και οικογένειες), βάση των καταγεγραμμένων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος αναγκών των ομάδων αυτών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, σημείωσε: «Με χαρά δεχθήκαμε την ευγενική χορηγία του Ε.Ε.Σ. προς ανακούφιση ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστούμε τον άξιο Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ Δρ. Αυγερινό, ο οποίος σε επίσκεψη του στην Κίσαμο για να μετέχει σε Τελετή Ορκωμοσίας Σώματος Σαμαρειτών του Τήματος Κισάμου, επισκέφθηκε το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας, ενημερώθηκε για τις δομές και δράσεις του και δήλωσε «εντυπωσιασμένος, αρωγός και συνοδοιπόρος».

Η ευγενής αυτή χορηγία και προσφορά αγάπης θα ανακουφίσει τον αναγκεμένο και πολύπαθο αδελφό μας και θα χαρίσει χαμόγελα χαράς και ελπίδας. Ευχή μας είναι σύντομα να εκλείψουν οι λόγοι τέτοιου είδους προσφορών και χορηγιών», κατέληξε ο Επίσκοπος μας.

eesees1annusakio