Skip to content Skip to footer

Επετειακοί εορτασμοί

Προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Αλικιανού ο Επίσκοπος μας μετείχε στους επετειακούς εορτασμούς επί τη συμπληρώσει εκατόν πενήντα ετών από τον μαρτυρικό θάνατο του Αγίου Γεωργίου του Διβόλη. Οι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν εις τον ομώνυμο Ιερό Ναό, ο οποίος ευρίσκεται εις την Ενορία Αλικιανού και εις τον περικαλλή Ι.Ναό Τιμίου Σταυρού Αλικιανού.

Ο Επίσκοπος μας μετείχε εις την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, με την συμμετοχή και των περισσοτέρων Αρχιερέων της Εκκλησίας Κρήτης. Ο οικείος Επίσκοπος Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο και τους Σεβ. αγίους Αρχιερείς δια την συμμετοχή και αναφέρθηκε εις την φωτεινή μορφή του Αγίου Γεωργίου του Διβόλη.

Αντιφωνόντας ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευχαρίστησε, εκ μέρους της Ι. Επαρχιακής Συνόδου, τον Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό και ομίλησε δια τα μηνύματα που δίδει στον σημερινό κόσμο ο βίος και το μαρτύριο του τιμωμένου Αγίου. Ακολούθησε πλουσιοπάροχη φιλοξενία εκ μέρους της Ενορίας.

Ag.Georgios

Ag.Georgios1

Ag.Georgios2