Skip to content Skip to footer

3ήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου σας προσκαλεί στο καθιερωμένο τριήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου το οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο “Τσατσαρωνάκειο” Πολιτιστικό Πολύκεντρο.

  • Η έναρξη θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 19.00, με την εκδήλωση να περιλαμβάνει ομιλία της συγγραφέως κ. Άννας Ιακώβου με τίτλο: “Όταν χαμογελάει ο ουρανός στο παιδικό βιβλίο” και μουσικό πρόγραμμα από τη Βυζ. & Παραδ. Χορωδία του Ωδείου ΙΜΚΣ με επίκαιρα Κάλαντα και Ύμνους.

  • Την Τετάρτη 20 στις 19.00, οι Σχολές Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου από κοινού με τον λαογράφο κ. Σταμάτη Αποστολάκη και τον Σύλλογο Ριζιτών “Η Κίσαμος” διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “Όντε Σιμώνουν οι Σκολάδες” που θα αφορά τα παραδοσιακά γιορτινά έθιμα και τραγούδια.

  • Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 και ώρα 19.30, με την συναυλία “Νότες Χαράς… Χριστουγέννων Νότες” από τους μαθητές των Κλασικών & Μοντέρνων οργάνων του Ωδείου μας. 
Θα λειτουργεί παράλληλα και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για την στήριξη των δράσεων του Πολύκεντρου. Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!

 17 chris in