Skip to content Skip to footer

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Επίσκοπος μας

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκοπιο Παυλοπουλο επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολιτης μας κ. Αμφιλοχιος. Κατα την συναντηση αυτη ο Επίσκοπος μας ευχαρίστησε τον εξοχωτατο κ. Πρόεδρο δια την υψηλή συμμετοχή του εις τους επετειακούς εορτασμούς της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρητης, τον προσεχή Οκτώβριο και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου. Εορτασμούς τους οποίους θα φωτίσει με την ευλογητικη παρουσια Του ο Παναγιωτατος Οικουμενικός ημων Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαιος, ως και Προκαθήμενοι άλλων κατα τόπους Ορθοδόξων  Εκκλησιών, οι Μακαριωτατοι Πατριάρχες: Αλεξάνδρειας κ. Θεόδωρος, Ιεροσολυμων κ. Θεοφιλος, ο Μακαριωτατος Αρχιεπισκοπος Κύπρου κ. Χρυσοστομος, και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο Επίσκοπος μας προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οπως μετέχει και των θυρανοιξίων   του Ι. Προσκυνηματικού Ναού του Οσιου Νικηφόρου του Λεπρου, ο οποιος ανεγείρεται εις το Συρικαρι Κισαμου, γενέτειρα του Οσιου Νικηφόρου, τα θυρανοίξια του οποίου θα τελέσει ο Παναγιωτατος Οικουμενικός Πατριάρχης το εσπερας της Τρίτης 2 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή και των λοιπών Προκαθημενων.

Ο εξοχ. κ. Πρόεδρος, μετα πολλης χαρας, απεδέχθη την προσκληση του Επισκόπου μας και θα παρίσταται εις τα θυρανοίξια. Τον Επίσκοπο μας εις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε  ο κ. Γεωργιος Ι. Βαρδινογιαννης, κατα σάρκα συγγενής του Επισκόπου μας.

18 pavlo kiS