Skip to content Skip to footer

Μύρισε Χριστούγεννα στην Κίσαμο

H Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και το «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο Της, με χαρά, σας προσκαλούν σε 5ήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, από 16 έως 22 Δεκεμβρίου, στους χώρους του «Τσατσρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολύκεντρου.

  • Δευτέρα 16 Δεκ. ώρα 18.30: Εκδήλωση-Ομιλία για το βιβλίο. Ομιλήτρια η συγγραφέας παιδικού βιλίου Κατερίνα-Δανδουλάκη-Χιόνη, με θέμα: «Το βιβλίο ο καλύτερος φίλος του παιδιού και ο καλύτερος σύμμαχος του γονιού». Μετέχει η Παιδική και Παραδοσιακή Χορωδία του Ωδείου της ΙΜΚΣ.
  • Τρίτη 17 Δεκ. ώρα 18.30: “Ζωντάνια – ρυθμός – παράδοση” Οι νέοι καλλιτέχνες της Σχολής Παραδ. Μουσικής παίζουν και τραγουδούν ομαδικά με όρεξη, ζωντάνια, σε ρυθμούς παραδοσιακούς.
  • Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα 18.30: “Αρμονία Χριστουγεννιάτικη” Συναυλία εορταστική από τους μαθητές των Κλασικών και Μοντέρνων Σχολών του Ωδείου ΙΜΚΣ.
  • Πέμπτη 19 Δεκ. -ώρα 18.30: “Μελίρρυτες ιστορίες” Οι μαγείρισσες της Μητροπόλεως Βίκυ, Μαρία, Γωγώ ψήνουν μαζί με τα παιδιά γιορτινά εδέσματα.  Για μικρούς ζαχαροπλάστες Νηπιαγωγείου & Δημοτικού.
  • Παρασκευή 20 Δεκ. -ώρα 18.30: “Παραμύθι δίχως δράκους, αλλά με καλικάντζαρους..” Δραματοποιημένο παραμύθι με παιδιά και εκπαιδευτικούς και την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Καλογεράκη Δημήτρη. Για παιδιά Νηπ/γείου κ΄ Δημ/κού.

Θα λειτουργεί παράλληλα και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για την ενίσχυση του ΕΕΕΚ Κισάμου. Συμμετέχει και ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!

123